El Barça continua en ratxa negativa i va perdre contra el València per 1 a 2. Els blaugrana van tenir ocasions, però no van estar encertats a l’hora de la rematada final. També va influir el porter dels valencians Diego Alves, que va evitar diversos gols amb diverses aturades de mèrit, que van desesperar els davanters blaugrana. A més, el primer gol del València se’l va fer Rakitic en pròpia porta en intentar tapar una centrada dels valencians. I just abans del descans va ser Santi Mina qui va fer el 0 a 2 amb un xut col·locat. A la segona part, Messi va retallar diferències fent el seu gol número 500, però després el Barça es va seguir trobant un Diego Alves encertat. Ja en l’últim minut de partit, Gerard Piqué va tenir l’empat als peus, però va creuar massa la pilota i va sortir desviada.