Oriol Dot amb un potent xut ha obert la llauna. Després de marcar el seu primer gol com a escapulat la setmana passada, en aquesta el lateral ha repetit amb un doblet perquè dos minuts després ha aprofitat una pilota morta per fer el segon. Del festival Dot hem passat a l’ensurt escapulat quan en el minut 24 Pol ha escurçat diferències per al Masnou. Ha estat un miratge que no ha fet enrere els graciencs i dos minuts després Álex Fernández ha marcat el definitiu 3 a 1 després d’una badada del porter visitant. Una primera part de llibre que ha precedit una segona amb el mateix domini de l’Europa però aquesta vegada sense l’encert en els últims metres. En la jornada 15, aquest mateix equip va perdre 2 a 0 a Masnou, i 19 jornades després, l’Europa no ha perdut cap partit i ja ensuma els play-off d’ascens.