El Barça i el Noia han ofert un partit ple d’anades i tornades i dur, molt dur. Els primers compassos s’han viscut a un ritme vertiginós. Cada atac es responia amb un contracop igual o encara més clar. En mig d’aquest aldarull, Egurrola i Xus Fernández han sabut regnar entre tant caos. Els dos porters eren murs que no deixaven passar cap pilota, fins que Bargalló, al minut 9, ha trobat una escletxa per avançar els blaugrana. Amb el gol, el Noia ha fet una passa endavant però s’ha topat una vegada i una altra amb Egurrola. A més, els visitants han pujat la intensitat i la duresa.  Amb el Noia més ficat al matx, Arnau Xaus ha empatat després d’una bona assistència de Sergi Llorca. Però abans del descans, de nou Bargalló ha tornat a posar al davant els blaugrana en finalitzar un contracop. A la represa ha seguit l’exhibició dels porters, a qui semblava impossible fer cap gol més. Penals, faltes directes, xuts a boca de canó… Egurrola i Xus Fernádez ho aturaven tot. Així doncs, semblava que el marcador ja no es mouria més, fins que Esteller ha trobat el 2 a 2 a un minut del final.