L’Espanyol visita aquest dilluns el camp del Màlaga. Els blanc-i-blaus volen oblidar la derrota a la Copa i començar la Lliga aquest 2018 amb una victòria. Les novetats a la convocatòria són Fuego, Javi López i Hermoso, en canvi, en queden fora Marc Navarro, Jurado i Óscar Duarte, lesionat. El tècnic, Quique Sánchez Flores, ha dit que David López tornarà a l’eix de la defensa i que l’equip ha de vigilar i tenir més cura dels errors que comet.

L’Espanyol torna a la Rosaleda de Màlaga. Un estadi de bon record per als blanc-i-blaus. Allà, Albesa va fer el gol decisiu a la tanda de penals que l’any 1990 va donar l’ascens a l’Espanyol.
28 anys més tard el Màlaga arriba a la cita penúltim i vol aprofitar el moment incert dels de Quique Sánchez Flores, que van caure en Copa contra el Llevant.
L’Espanyol haurà de retrobar les bones sensacions sense Oscar Duarte, que no ha entrat a la llista. Els precedents a la Rosaleda conviden a l’optimisme. L’última derrota va ser la temporada 2011-12 per 2 a 1. Des de llavors, els resultats somriuren als blanc-i-blaus: quatre victòries i un empat.