El partit ha començat igualat, amb domini altern i ocasions per part de tots dos conjunts. L’Horta, amb un joc més combinatori, ha tingut més la pilota, però curiosament, els gols han arribat en jugades d’accions directes. Xavi Torrent ha estat el gran protagonista d’aquesta primera meitat, amb dos gols en dos minuts. Els dos gols han estat molt similars, amb dues passades en profunditat d’Imaz que Torrent ha aprofitat molt bé després de superar els defenses del Martinenc. Era el minut 19 i l’Horta ho tenia molt de cara, però encara se li ha posat millor quan Salva ha aconseguit el 0 a 3 en el minut 33.

Abans del descans, Roland Garros ha posat una mica d’emoció al matx amb l’1 a 3.

A la segona meitat, el conjunt local ha dominat l’enfrontament, però no ha estat capaç de marcar tot i tenir moltes ocasions.

Quan millor ho estava fent el Martinenc, i en un servei de falta, Lobo s’ha fet gol en pròpia porteria, l’1 a 4 que sentenciava l’enfrontament.

Encara hi ha hagut temps per l’1 a 5, que ha fet Xavi Torrent. Un hat-trick el primer dia de l’absència del golejador Sergi Arranz, que podria estar-se entre quatre i sis setmanes sense jugar, per una lesió al dit del peu.

Amb aquest resultat, el Martinenc gairebé ha ensorrat les seves opcions d’optar per l’ascens i, en canvi, l’Horta, recupera el lideratge, tot i que es troba empatat a punts amb l’Andorra.