El Barça se les haurà durant tot els play-off amb el factor pista en contra, en quarts de final contra el València. Els blaugrana, tot i haver guanyat l’Obradoiro per un ajustat 71 a 76 ha acabat en sisè lloc a la classificació perquè la resta de rivals també han superat els seus adversaris.
Els barcelonistes han començat força bé i han tingut en el segon període un marge de 14 punts de diferència, 18 a 32, però un parcial de 16 a 4 ha deixat el marcador al descans molt igualat, 34 a 36.
A la represa, a poc a poc, els blaugrana han anat imposant-se, gràcies sobretot a l’encert en el tir exterior. Rice, amb 16 punts, i Brad Oleson, amb 15 i 5 de 8 en triples han estat els màxims encistelladors dels barcelonistes. Els cinc punts de diferència del tercer quart han estat clau perquè en l’últim període l’Obradoiro ha retallat diferències fins al 71 a 76 final.