El Barça B ja va avisar que no tot i ser campió no regalaria cap partit per respecte a la competició, i els de Gerard López ho han complert. En l’últim partit de la lliga regular, els blaugrana han superat l’Ebro amb un 3 a 0. Tot i el marcador tant contundent, al filial li ha costat tancar el partit. Els primers 45 minuts han acabat sense gols tot i un parell de bones oportunitats. La més clara ha estat un xut de Perea que s’ha estavellat al travesser després que la desviés un defensa. A la represa, el Barça ha seguit dominant i Palencia, al minut 60, ha inaugurat el marcador. L’Ebro ha pogut empatar amb un lliure indirecte que ha obligat Varo a lluir-se. Els de Gerard López han aguantat les escomeses i han sentenciat el matx als últims minuts de partit gràcies als gol de Marc Cardona i Albeledo.