L’Horta volia donar un cop d’efecte a la Primera Catalana i guardar-se mitja lliga a la butxaca. Així doncs, els de Xavi Molist han sortit amb molta empenta i Xavi Torrent ha estat el primer a intentar-ho. Però l’Avià, que s’està jugant la salvació, ha començat a apropar-se i ha generat més d’un ai a la graderia. Finalment, Miki Poveda ha fet el 0 a 1 en una jugada llarga i embolicada que la defensa hortenca no ha sabut aturar. La segona part ha començat com la primera, amb l’Horta collant l’Avià a la seva àrea. Sergi Arranz ha pogut empatar, però el davanter ha rematat fora quan ja es cantava el gol. Qui no ha fallat ha estat Xavi Torrent, el davanter ha fet l’empat al minut 49. Després del gol, el ritme ha tornat a baixar i els visitants ho han aprofitat. Una pèrdua dels barcelonins ha acabat amb una falta que l’àrbitre ha interpretat com a penal. Sembla que el contacte ha estat fora de l’àrea. Sigui com sigui, Max Morell no ha fallat i ha tornat a avançar els visitants. L’Horta veia impotent com els minuts marxaven com si tinguessin menys segons, fins que al 83, l’àrbitre ha xiulat penal per mans d’un defensor de l’Avià. El pitxitxi Arranz no s’ha posat nerviós tot i la pressió del porter, i ha empatat el matx. El mateix Arranz ha tingut el 3 a 2 en una jugada molt clara, però el porter ha pogut enviar la pilota fora. Amb tot l’equip bolcat, l’Avià ha aprofitat una contra i Miki Poveda ha fet el 2 a 3 al minut 94. La galleda d’aigua freda ha deixat els jugadors molt tocats, però l’Horta encara depèn d’ell mateix per ser campió del Grup primer.