Per al Barça era imprescindible guanyar, com a mínim, un dels dos partits a València. No era una feina fàcil, però els de Xavi Pascual ho van aconseguir a la primera, amb la qual cosa, la pressió és ara per al conjunt de Velimir Perasovic. Després dels dos primers quarts igualats, al descans es va arribar amb 33 a 35 al marcador, els blaugrana van imposar una defensa que va ofegar els valencians. Les opcions de llançament eren escasses i l'encert local, pobre: nou punts en 10 minuts en el tercer període. El València va acabar el matx amb un 33% d'encert en tirs de dos i un 26% en triples. L'encert de Nachbar i Navarro, que no havien anotat en els primers 20 minuts, i la superioritat sota els taulers de Tomic, van ofegar els valencians. Ara el Barça té la paella pel mànec amb el 0 a 1 en l'eliminatòria.