ARPAD STERBIK, jugador del FC Barcelona Intersport "Creo que en la segunda parte desde el principio hemos salido un poco mejor en defensa y ahí hemos hecho una diferencia de cuatro que hemos intentado cuidar y guardar hasta el final pero casi nos complicamos la vida y hasta el último minuto ha estado el partido abierto."

Un partit que ha servit per constatar que els matalassers són un rival molt dur i que els dos equips tenen unes de les millors defenses d’Europa. Després d’una primera part equilibradíssima, a la represa els blaugrana han sortit disposats a endur-se el partit. El triumvirat Sterbik-Rutenka-Entrerríos ha fet molt de mal al conjunt local. Però quan el marcador ja reflectia quatre gols d’avantatge per als de Xavi Pascual, ha arribat la reacció de l’Atlètic, que s’ha sobreposat per empatar el partit. El Barça ha serrat les dents i ha pujat la intensitat per acabar imposant-se per 22 a 25.

22 – Atlètic de Madrid: Dahl; Roberto García (2), Barachet (2), Kallman (5), Gojun (-), Jurkiewicz (-) i Balic (-) -equip inicial- Sabanovic (ps), Miguel Sánchez (-), Edu Fernández (-), Markussen (5), Aginagalde (2), Cañellas (3, 1p), Masachs (-) i Lazarov (3, 1p)

25 – Barcelona Intersport: Sterbik; Víctor Tomás (2), Gurbindo (-), Sarmiento (1), Rutenka (6,2p), Stranovsky (3) i Sorhaindo (1) -equip inicial- Saric (ps), Noddesbo (1), Raúl Entrerríos (8), Ariño (-), Montoro (3), Jernemyr (-), Rocas (-) i Morros (-)

Marcador cada cinc minuts: 3-3, 4-4, 6-5, 7-6, 9-9 i 11-12 (descans) 12-14, 12-16, 15-19, 19-20, 21-23 i 22-25 (final)