XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "Crec que avui hem estat francament bé defensivament. L'únic el segon quart que ens hem perdut una miqueta tant ofensivament com defensivament. Però en el còmput global crec que hem fet un bon partit i ens hem emportat aquesta important victòria per a nosaltres."

A Badalona hi hem vist un ambient de luxe, amb més de 8.000 espectadors a les grades, que han vist com el Barça Regal s’ha posat 15 punts amunt en el primer quart. Els verd-i-negres s’han tret la son de les orelles i han aconseguit neutralitzar la diferència. Al descans s’ha arribat amb un 38-42 favorable als de Xavi Pascual. El tècnic dels blaugrana segurament ha demanat més intensitat defensiva als seus jugadors, que han reaccionat en el tercer quart. La Penya només ha fet dos punts en aquests 10 minuts i això ha deixat el triomf molt coll avall per al Barça Regal, que s’ha dedicat a mantenir l’avantatge en l’últim període.

63 – FIATC Joventut (13+25+2+23): Fisher (15), Ventura (-), Ehambe (3), Gaffney (2), Savané (6) -equip inicial-, Trias (2), Quezada (11), Oliver (8), Kuzmin (6) i Pere Tomás (10).

78 – Barcelona Regal (26+16+14+22): Huertas (4), Navarro (12), Mickeal (11), Wallace (11), Jawai (10) -equip  inicial-, Tomic (8), Sada (7), Ingles (7), Lorbek (8), Rabaseda (-) i Abrines (-).