Jonathan Holmes ha debutat a la Lliga ACB i ha fet que el Barça tingués els primers avantatges del partit. De totes maneres, el Múrcia ha plantat cara i amb Campazzo ha capgirat el marcador i, fins i tot, ha anat per davant en alguns moments. Aleshores han sorgit Oleson i Koponen i han fet que el Barça marxés al descans amb set punts per sobre en el marcador, 34 a 41. A la segona part, Rice ha agafat la pilota i a més de dirigir també ha anotat. Els blaugrana, tot i les baixes, han anat ampliant avantatges i han viscut un tram final de partit força plàcid. En l'aspecte anotador han destacat Rice i Koponen, que han estat els màxims encistelladors del partit amb 23 punts. Aquesta és la quarta victòria consecutiva la Barça a la Lliga ACB, que continua esperant que es recuperin jugadors per dosificar més la plantilla.