El Barça B ha tingut més oportunitats a la primera part, però no n'ha sabut aprofitar cap. Dani Romera amb aquesta rematada acrobàtica és qui més a prop del gol ha estat. El Badalona, en canvi, ha estat molt efectiu. En el minut 33, errada defensiva del Barça i des del punt de penal Iván Agudo ha marcat el 0 a 1. I només cinc minuts més tard ha arribat el segon. El Badalona treu profit de la pressió i Moha des de fora l'àrea estableix el 0 a 2. A la represa, qualsevol intent de reacció del filial blaugrana ha quedat tallada pel tercer dels badalonins. Toni Lao de cap ha superat Suárez. El Barça B, tot i acusar el cop, ha seguit creant perill i el premi a la insistència ha arribat quan faltaven cinc minuts per al final amb el gol de Dani Romera.