El Barça ha començat dominant i disposant de diverses ocasions per inaugurar el marcador. Les més clares, una de Ferrao que ha xutat a la base del pal i després una falta que ha executat Aicardo, que també ha anat al pal. I curiositats de l'esport. El gol del Barça se l'ha marcat Maico en pròpia porta. Amb 1 a 0 s'ha arribat al descans. I només començar la segona part, ràpida jugada del Barça i Adolfo només ha hagut d'empènyer la pilota per fer el segon dels blaugrana. Els d'Andreu Plaza han fet un partit rodó i no han trigat gaire a fer el tercer. Quintela, amb molta sang freda i qualitat, ha superat la defensa i el porter del Palma. Els balears, però no han llençat la tovallola i han buscat el gol. Aquest ha arribat en una passada en llarg que ha definit molt bé Chicho. Amb el Palma buscant el segon, el Barça ha muntat un ràpid contraatac i Adolfo ha fet el quart dels blaugrana. I quan faltaven només segons per acabar el partit Rómulo, amb el Palma jugant amb porter jugador, ha establert el resultat definitiu, 5 a 1.