L'últim partit de la Lliga Asobal d'aquest 2016 el Barça l'ha acabat guanyant. Això sí, li ha costat més del que es podia preveure en un principi. La primera part ha estat molt igualada. Cap dels dos equips ha aconseguit escapar-se en el marcador i els aragonesos amb un bon últim tram d'aquesta primera mitja hora han marxat al descans per davant en el marcador, 15 a 13. A la represa, els blaugrana han sortit disposats a fer valer la seva teòrica superioritat i primer han empatat i després han capgirat el marcador. Un cop al davant l'equip de Xavi Pascual ja ha aconseguit el control del partit. De totes maneres, els locals no han tirat la tovallola en cap moment i han lluitat fins al final per intentar buscar la sorpresa. El màxim golejador del Barça i del partit ha estat Wael Jallouz, amb nou dianes. Ara el Barcelona ja es pot centrar en la fase final de la Copa Asobal, que es diputarà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre. El rival dels blaugrana a les semifinals serà el Naturhouse La Rioja.