El Sant Andreu ha començat tímid, tot i la ocasió clara de Sekou que ha marxat per damunt del travesser. En aquests primers compassos cap dels dos equips no tenia clar com encarar la porteria. Moha ho ha intentat amb un xut que també ha volat per damunt del pal de Segovia. Semblava que el matx donaria un tomb amb el primer dels dos conjunts que marqués un gol. I el Figueres ho ha aprofitat. El jugador Revert s'ha postulat com el més llest de la classe. Mala sortida de Segovia i del central andreuenc que ha deixat la pilota en safata per Javi Revert, que des de segona línia ha engaltat un xut molt potent per marcar el primer. El partit s'ha posat del costat local, que ha signat uns minuts d'or. D'una jugada de perill dels quadribarrats, gairebé fan el segon i només la sortida a la desesperada de Segovia ha evitat el desastre. Sekou i Arjona han posat emoció en aquest impàs, tot i que han fallat en l'execució de les accions finals. El Figueres ha posat la directa i en una arribada per banda dreta, Ferrón ha centrat i Revert ha col·locat un bon xut amb l'interior del peu que ha significat el segon dels empordanesos. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Només començar el segon temps, el Figueres ha sentenciat amb el tercer. Cavalcada de Maik Molist, que ha assistit a Ferrón i aquest no ha fallat amb un xut ras davant la passivitat de la defensa andreuenca. El gol ha ensorrat al Sant Andreu que ha aportat poc bagatge ofensiu, tot i les oportunitats de Toro i Sekou. Ferrón ha demanat penal en una acció amb Méndez que l'àrbitre no ha xiulat. En el temps afegit ha estat finalment Makaay, que ha pogut anotar pel conjunt de Mikel Azparren. En una jugada embolicada dins l'àrea, la pilota acaba als peus de Makaay, que amb un excel·lent xut ha fet el 3 a 1 definitiu. Amb aquesta derrota els andreuencs queden a set punts de la promoció d'ascens.

Onze de la UE Figueres: Gallego, Masó, Romero, Cunill, Venzal, Moha, Ritxi, Ferrón, Revert (c), Maik Molist, Varese

Banqueta: Bona, Torque, Casanova, Pep, Bartrina (ps)

Onze de la UE Sant Andreu: Segovia, Llamas (c), Santolalla, Carroza, Juanma, Muñoz, Juanan, Arjona, Sekou, Alcover, Toro

Banqueta: Mendez, Priego (ps),D. Lopez, Jose, Makaay

Gols: 1-0 Revert min 24, 2-0 Revert min 30, 3-0 Ferrón min 53, 3-1 Makaay min 92