El partit no ha començat bé per al Barça. Els blaugrana no estaven encertats de cara al gol i Rocasalbas ha avançat el Vic en el minut 15. Els homes entrenats per Gaby Cairo han insistit i el premi ha arribat en el minut 22 i per partida doble. Primer Reinaldo Garcia i després Marc Torra han capgirat el marcador amb un tres i no res. A la segona part, el Barça s'ha distanciat de la mateixa manera. Gols seguits, al minut 38, de Pablito Álvarez i Marc Gual han sentenciat el partit. Titi Roca ha fet el 4 a 2 definitiu a les acaballes. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona "Si has treballat per guanyar 10 punts jo crec que has fet molt bé les coses com ara. Rivals com el Vic que són complicadíssims de jugar i hem fet un treball molt bo defensiu, i per això hem guanyat el partit, jo crec que és la millor lliga del món sense dubtes."

FC Barcelona (2+2): Sergio Fernández, Marc Gual, Marc Torra, Sergio Miras, Sergi Panadero –cinc inicial- Pablo Álvarez, Mia Ordeig i Reinaldo García.

Club Patí  Vic (1+1): Grau, Titi Roca, Bancells, Rocasalbas, Cristian Rodríguez –cinc inicial- Molera, Carbó i Terns.

Gols: 0-1, Rocasalbas (min 15); 1-1, Reinaldo (min 22); 2-1, Torra (min 23); 3-1, Pablo Álvarez, F.D., (min 38); 4-1, Gual (min 39); 4-2, Titi Roca (min 45).