El viatge llampec del Barça a Alemanya va permetre als de Xavi Pascual assegurar-se la classificació per a la següent fase amb una victòria contundent, per 20 punts de diferència. Navarro, autor d'aquest triple llunyà, Lorbek, que ho va encertar gairebé tot, fins i tot aquesta cistella increïble, i Pete Mickael, màxim anotador de l'equip, amb 17 punts, van ser els artífexs de la victòria. El matx, però, no es va decidir fins a la segona meitat, quan la defensa barcelonista va demostrar les seves armes. A la primera part, 42 punts en contra. A la represa, 24. Un parcial de 2 a 15 en el tercer quart va deixar sense poder de reacció el Brose Baskets. Sisena victòria en sis partits en el partit 500 del Barça en la màxima competició continental.