El Barça Intersport continua invicte a la Lliga Asobal d'handbol. Els homes entrenats per Xavi Pascual van guanyar al Palau Blaugrana a l'Academia Octavio per un clar 36 a 21. Un partit igualat fins al minut 20 quan els blaugrana van trencar amb un parcial de 8 a 1. En la segona part el Barça d'Handbol no es va relaxar i va arribar al final del partit amb la màxima deiferència de 15 gols. Rocas i Sarmiento amb cinc gols van ser els màxims golejadors blaugana. ALBERT ROCAS, jugador del FC Barcelona Intersport "Quan ells han baixat una mica el ritme nosaltres hem pogut mantenir el nostre perquè tenim bastants més canvis i hem aconseguit treure una distància de cara al descans que al final ha estat definitiva." XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Intersport "La gent es pensa que al minut 10 hem d'anar guanyant de set gols i s'ha de tenir paciència, els partits s'han de madurar. Juguem contra equips que vénen amb molta il·lusió, que treballen els partits i que no sé què més volem després del resultat que hem aconseguit."

Barça Intersport (19+17)

Sterbik, Rocas (5), Juanín , Montoro (4), Aguirrezabalaga (3), Sarmiento (5), Sorhaindo (4) (set inicial), Juanín (2), Entrerríos (2), Saric, Gurbindo (3), Jernemyr, Rutenka (3), Stranovsky (3), Morros (2).

Academia Octavio (11+10)

Lloria, Alemany, Vargas, Dasilva, Cacheda (1), Fernández (2), Kallman (4) (set inicial), Fernández (5), Polakovic (3), Hermda (5), Chantada, Frade (1).