El partit ha començat amb la lesió de Gerard Piqué, al minut 10. El central blaugrana té un esquinç al peu esquerre i estarà entre dues i tres setmanes de baixa. Però tres minuts més tard, Cristian Tello amb un bon xut des de la frontal ha fet el primer gol. El Barça tenia el partit controlat, però al minut 28 Dani Alves ha marcat en pròpia porteria en intentar rebutjar una centrada d’Emenike. El nigerià ha estat un malson per a la defensa blaugrana, sobretot a la primera part. Amb empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Barça ha sortit a buscar la victòria, però ha estat l’Spartak qui ha marcat. Romulo ha fet l’1 a 2 en el minut 59. El Camp Nou ha vist com el Barça perdia un partit a la Champions, un fet que no passava des de l’octubre de 2009. I per evitar-ho ha sortit Leo Messi. L’argentí ha marcat el 2 a 2 i el 3 a 2 amb només 10 minuts de diferència.