"Són cada dos anys la copa d'Europa, no? 6 copes d'Europa he jugat jo? 2003, 2005, 2007, 2009, 2011 i 2013." Ramon Alegre ha de tirar de memòria per saber quantes Copes d'Europa ha disputat amb la selecció espanyola. Aquest jugador de 32 anys, que els últims quatre ha jugat a la lliga holandesa, torna a Catalunya. I ho ha fet per fitxar amb el Reial Club de Polo. RAMON ALEGRE, jugador del RC de Polo "Jo vinc a portar experiència, però sobretot vinc a sumar. Hi ha un equip molt consolidat que l'any passat ho va guanyar tot. El que vull és adaptar-me i aportar molta il·lusió i moltes ganes de seguir guanyant." CARLOS GARCÍA CUENCA, entrenador del RC de Polo "Un jugador de esta calidad, de esta experiencia y de esta madurez que conoce a muchos de los jugadores va a sumar en el tema grupal. Estamos encantados de tenerlo y con muchas ganas que se reincorpore a la competición." Ramon jugarà amb el seu germà David, que fa tres temporades que està al Polo.

Alegre, de 32 anys, torna a la Lliga espanyola després d’estar quatre anys a Holanda jugant amb el SV Kampong. El jugador, criat esportivament al Club Egara, arriba al Polo per aportar experiència i sobretot per continuar guanyant títols.

A més, Ramon Alegre coincidirà amb el seu germà David que des de fa tres temporades és jugador del RC de Polo.

Alegre ha estat l’única incorporació que ha fet l’equip dirigit per Carlos García Cuenca de cara a la pròxima temporada. De fet, la plantilla polista està formada per jugadors del planter excepte els germans Alegre, Matías Rey i Xavi Lleonart.