L’Europa s’ha tornat a posar a prova abans de seguir pensant en la Lliga. El conjunt escapulat, que ha enllaçat dues igualades en l’inici del curs, ha disputat un partit amistós contra el Can Vidalet, de Primera Catalana, per preparar la jornada 3 de la competició regular; un test que ha acabat amb derrota escapulada (1-0).

Amb una convocatòria mixta entre jugadors del primer equip i del filial en què no hi eren els homes que van jugar més minuts contra el Figueres, David Vilajoana ha provat el fons d’armari gracienc.  El duel ha estat de ritme pausat i amb poques ocasions. De fet, les més clares han estat per al Can Vidalet, que ha dominat el joc ofensiu. L’Europa no ha tingut la primera ocasió de gol fins passats vint minuts, amb un cop de taló de Josemi que el porter local ha aturat sense problemes. La manca d’intensitat s’ha estès també durant la segona meitat i el Can Vidalet ha atrapat l’Europa, encara descol·locat. Al minut 59, Aniol ha saltar per fer una tisora dins l’àrea, enviar la bola al fons de la xarxa i posar l’1-0 al marcador. Els graciencs no han sabut reaccionar al gol espluguenc i, de fet, a punt ha estat d’arribar el 2-0 en una rematada que només ha pogut salvar el travesser. Al final, derrota de l’Europa, que no ha trobat tampoc en aquest amistós la solució als problemes que el tècnic gracienc criticava després del partit de Figueres.

Fitxa tècnica

CF Can Vidalet: Khalid, Pau, Max, Borja, Sabaté, Dani, Miguel, Eslava, Alejandro, Cabré i Capitán. Han completat la convocatòria: Alberto, Machuca, Aleix, Poyatos, Aniol, Aidan, Becerra, Sergi i Albert.

CE Europa: Joan Compte, Guillen, Kevin, Marc Muñoz, Ignasi, Sosa, Soto, Xavi Camps, Torrentbó, Josa i Josemi. Han completat la convocatòria: Kengo, Marc Priego, Pepe i Joan Castells.

Àrbitre: Max Elias Van Esso Castellet. No hi ha hagut amonestacions.

Gols: 1-0 (Aniol, 59′).