El Barça ha sortit adormit i poc intens en defensa i això ho ha aprofitat el Madrid. Els blancs molt encertats en atac han obert forat en el marcador. Carroll ha estat dels més efectius i ha contribuït de manera decisiva en els 30 punts del primer quart del seu equip. El Barça només n’ha anotat 13.  En el segon periode els blaugrana han millorat i han retallat diferències. Els de Pesic, tan defensivament com ofensivament han estat més encertats, però en els últims minuts abans del descans el Madrid ha tornat a escapar-se. A la mitja part 35 a 52.

En el tercer quart el Barça ha buscat apropar-se en el marcador, però Carroll molt encertat des de la línia de tres ho ha evitat. A més, els nervis han fet que els blaugrana perdessin diverses pilotes i no tanquessin el rebot defensiu. Això ho ha aprofitat el Madrid per mantenir l’avantatge. Els últims 10 minuts se li han fet molt llargs al Barça, que no ha sabut trobar la manera d’escurçar la distància. Al final, 27 punts de diferència.