Espanyol Albacete celebració gol Nico Melamed
Foto: Perico Domínguez

La Segona Divisió encarrila la recta final amb tot per decidir. Només resten set jornades i l’Espanyol està en disposició de pujar a Primera Divisió, però té un calendari molt complicat amb rivals directes i alguns de descens, el que dificultarà l’objectiu dels de Manolo González. Hores d’ara l’equip blanc-i-blau és tercer, però empatat a 58 punts amb l’Eibar, que ocupa un dels dos llocs d’ascens, juntament amb el Leganés, que té 62 punts.

Un calendari molt complicat

El calendari de l’Espanyol és complicat, tot i que té un punt positiu per als optimistes: jugarà contra quatre rivals directes que tenen opcions de pujar o de disputar el play-off d’ascens. Els periquitos s’enfrontaran a l’Elx, vuitè amb 54 punts, l’Sporting, cinquè amb 55, el Valladolid, quart igualat amb els espanyolistes amb 58 punts, i l’Oviedo, sisè amb 55.

D’altra banda també se les haurà contra equips que lluiten per evitar el descens. L’Andorra, que es juga el tot pel tot per no baixar; l’Amorebieta, el millor equip les últimes 10 jornades de Lliga (ha sumat 21 dels 30 punts possibles) i el Cartagena, encara fora del descens, però molt a prop, són els equips que miren d’evitar baixar a Primera Federació.

El calendari de l’Espanyol

Jda
36EspanyolAndorra (21è)
37Elx (8è)Espanyol
38EspanyolSporting (5è)
39Valladolid (4t)Espanyol
40EspanyolOviedo (6è)
41Amorebieta (19è)Espanyol
42EspanyolCartagena (17è)
Calendari de l’Espanyol