Neto rebaixa salarial Barça 2020
@FCBarcelona

Una de les feines que més està costant a la cúpula esportiva del Barça és trobar una sortida a aquells jugadors que no compten per a Xavi Hernández. Un d’aquests futbolistes descartats pel tècnic blaugrana és Neto. Doncs sembla que el Barça ja ha trobat una solució a la situació. La destinació més probable del porter és el Bournemouth, així ho ha avançat el periodista especialitzat en temes de mercat, Fabrizio Romano.

Neto deixarà el Barça per anar a la Premier

Segons aquesta informació el Barça ja hauria arribat a un acord amb el club anglès i així el brasiler posaria rumb a la Premier League. De fet, Neto pot viatjar a Anglaterra en les properes hores per passar la revisió mèdica i així poder signar el seu nou contracte amb el Bournemouth.

Neto, per tant, si es confirma aquesta operació, deixaria de vestir la samarreta del Barça tres anys després d’arribar procedent del València, en un intercanvi de porters entre els dos clubs, ja que Cillesen va deixar el Barça per anar a jugar a Mestalla. En aquestes tres temporades el porter brasiler sempre ha estat a l’ombra de Ter Stegen i, per tant, ha tingut poc protagonisme. Ara, la intenció del futbolista és tenir minuts.