Cartell CSIO 2022

Els cavallets del Tibidabo són el gran protagonista del cartell de l’edició d’aquest 2022 del Concurs de Salts Internacional Oficial (CSIO) de Barcelona. La il·lustració és obra del jove il·lustrador català Javi Aznarez, que treballa des de fa 10 anys al seu taller galeria Tabakov de Cadaqués.

Barcelona tornarà a ser referent de l’hípica mundial

En l’obra es veu un dels cavallets de la centenària atracció que salta per emprendre el vol sobre la ciutat de Barcelona. El concurs de salts per equips més important del món arriba aquest any a la 110a edició i ha volgut apostar pel talent de Javi Aznarez, que va aconseguir la fama internacional amb la col·laboració en la pel·lícula de Wes Andreson ‘La crónica francesa’.

L’atracció del Tibidabo amb un dels seus cavallets volent emprendre el vol sobre Barcelona farà la volta al món per anunciar el CSIO Barcelona, que es disputarà del 29 de setembre al 2 d’octubre. Una vegada més les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona es convertiran en el referent de l’hípica mundial. Per novè any consecutiu seran la seu de la final mundial de la Copa de les Nacions Longines FEI, l’esdeveniment més important del calendari hípic internacional.