L’Espanyol B femení ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió del futbol espanyol, l’anomenada Repte Iberdrola. Les blanc-i-blaves s’han imposat per 2 a 1 al Monte en la final del play-off d’ascens.

L’Espanyol comença molt efectiu

El partit ha començat intens i amb l’Espanyol molt efectiu de cara a porteria. Només havien passat cinc minuts quan Lidia Rubia ha signat l’1 a 0. La final i l’ascens es posaven de cara per a les blanc-i-blaves i encara ho ha fet més en el minut 11, quan Ana Hernández de falta ha marcat el 2 a 0. Les barcelonines han tingut el domini, però han anat passant els minuts i el Monte ha començat a refer-se i a buscar la porteria de les catalanes, però la primera part ha acabat sense més gols.

Emoció només en els últims minuts

A la represa, el partit no ha tingut un ritme tan alt. La calor i el cansament s’ha notat i cap dels dos equips s’ha fet amb el control. En els últims minuts, l’Espanyol ha fet una pas enrere conscient que tenia l’ascens a tocar i les càntabres han buscat el gol de l’esperança. Aquest ha arribat en el minut 81 quan Pilar Mena de penal ha fet el 2 a 1. En els últims minuts l’emoció i la tensió han tornat al partit, però l’Espanyol ha aconseguit la victòria i, per tant, l’ascens.