El tècnic del Barça B, Francesc Xavier Garcia Pimienta, ha valorat molt positivament la victòria del seu equip davant el Badajoz i, per tant, la classificació per a la final del play-off d’ascens a Segona A. A la final, que es jugarà aquest diumenge 26 de juliol a les 20 h a Màlaga, el filial blaugrana s’enfrontarà amb el Sabadell per un lloc a la segona divisió del futbol estatal.

Garcia Pimienta, contentíssim amb l’equip

El tècnic ha explicat que ha costat molt aconseguir l’accés a la final, ja que el Badajoz era “un grandíssim rival”. Ha seguit dient que “hem fet un gran partit a la primera part i també una estona a la segona”, però que a la pròrroga “ens ha costat mantenir el ritme”. Creu que “el grup es mereix” jugar la final i l’ascens per tot el que ha passat durant la temporada i que a la final “competirem”. El que té clar Garcia Pimienta és que no podrà comptar amb Riqui Puig i Ansu Fati de cara al partit contra el Sabadell.

Ha comentat que el Badajoz “no m’ha sorprès”, ja que un cop analitzat era conscient que era un equip “que fa por”. Ha destacat que han arribat millor a la segona part de la pròrroga, però que “estic molt orgullós del comportament dels meus jugadors”. Després de jugar 120 minuts, Garcia Pimienta sap que “l’esforç que han fet els jugadors ha estat brutal”, però que “ara estem a 90 minuts d’aconseguir l’ascens a Segona A, crec que les ganes podran amb el cansament físic”. El tècnic ha acabat explicant que ara es tracta de recuperar-se bé de cara a la final de diumenge.