Cursa Poblenou 2019
@cursapoblenou

Cursa Poblenou 2019 amb canvi de recorregut. Aquesta és la novetat més destacada d’una prova que arriba a la 24a edició. El 8 de setembre a partir de les 8.30 h es disputarà la primera cursa de la temporada a Barcelona, tot un clàssic que en l’edició del 2018 va comptar amb la participació de gairebé 1.000 corredors.

Cursa Poblenou 2019: nou recorregut

El canvi més destacat és el del recorregut, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme i que ha anat variant els últims anys, gairebé sempre per qüestions alienes a l’organització (principalment les obres). En l’edició del 2018 ja es va instaurar el recorregut de cinc quilòmetres, cosa que permet una cursa més curta per als que s’inicien en el món de l’atletisme, i la de 10 quilòmetres, a doble volta.

Inscripcions de la Cursa Poblenou 2019

La cursa del Poblenou s’ha convertit ja en un clàssic dins del calendari de les proves atlètiques de la ciutat. La inscripció es fa mitjançant el lloc web de Xip Groc. El preu varia entre els 13 euros per a la de cinc quilòmetres (més dos euros si no es disposa del xip groc) als 15 euros per a la de 10 (dos euros més si cal xip de lloguer). També hi ha l’opció de comprar el xip groc amb la inscripció afegint sis euros més al preu de la cursa. Cal destacar que es troba dins del calendari de la Challenge 10k, puntua doble i el temps aconseguit és vàlid per als calaixos de la Cursa de la Mercè.

Cursa Poblenou 2019 sortida
@cursapoblenou

Una cursa de barri

Des de l’organització sempre han destacat que no deixa de ser una cursa de barri i, per aquest motiu, defuig de la massificació. Si hi participés molt més gent seria complicat organitzativament parlant i per espai i amplitud de la prova. Per aquest motiu es té molt en compte el corredor. És de les poques curses que encara ofereixen un entrepà de botifarra a l’arribada (a més de iogurt i beguda). No és un motiu per fer-la, però sempre hi ajuda.