El Moralo CP i la UA Horta s’enfronten en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona B. Tan bon punt el sorteig va emparellar tots dos conjunts, una història va sorgir al YouTube. Un pastor aficionat del conjunt de Navalmoral de la Mata va enregistrar un vídeo per demanar al porter de l’Horta, Carles Santaló, conegut com a Kolderiu al YouTube, on té més d’un milió de seguidors, un canvi ben curiós. Un formatge de les seves cabres per la seva samarreta de porter. 

Una història de play-off

Tot comença a Navalmoral de la Mata, una petita vila situada al nord-est de Càceres. L’equip de futbol del poble és el Moralo Club Polideportivo. 14 anys després, aquest club torna a un play-off i s’enfrontarà a l’Horta, l’equip de Kolderiu. El que no sabia Santaló és que al cap de poques hores, el Roberto, un pastor de Navalmoral de la Mata li faria un oferiment que no li havien fet mai.

Com no podia ser d’una altra manera, Kolderiu va acceptar l’oferta.

Final feliç

Després d’un viatge de més de 800 km, el porter i youtuber de l’Horta va arribar a Navalmoral de la Mata i allà l’esperava el Roberto. Davant la mirada de tot l’equip, Kolderiu li va donar la seva samarreta al pastor. El youtuber a canvi va rebre el formatge de les cabres del Roberto.

Un cop més el futbol ha aconseguit unir dos mons oposats. El d’un jove de 22 anys que es guanya la vida jugant al FIFA amb el d’un humil pastor i les seves cabres.