Un tros de “Bilbo” a Montjuïc

Els aficionats de l’Athletic de Bilbao van començar a arribar  divendres al vespre, però l’afluència de gent a la “fan zone” de Montjuïc s’ha multiplicat durant tot el matí. Molts d’ells han arribat a bord de 600 autocars que es repartiran en tres zones d’estacionament habilitades a les Corts i a l’Eixample.

Al llarg del dia, els “athleticzales” poden gaudir de concerts a la plaça de Josep Puig i Cadafalch a més de parades de menjar per carregar piles de cara a la nit. Per completar el “look” 100% blanc-i-vermell, es reparteixen màscares amb forma de lleó, emblema del club. Els qui no tinguin entrada per al Camp Nou, podran veure la final de la Copa del Rei amb les pantalles gegants que s’han instal·lat a la “fan zone”.

El Camp Nou s’estén fins a la “fan zone”

Els culers tenen la final de la Copa del Rei a tocar de casa com qui diu, per això la zona de seguidors no s’ha obert fins aquest matí. Els primers a arribar-hi han estat els penyistes d’arreu de Catalunya. Es preveu que passin per la “fan zone” blaugrana entre 2.000 i 3.000 persones. Per als culers, aconseguir la copa significaria quedar-se a un pas del triplet.

Per garantir la seguretat i la mobilitat dels milers d’aficionats d’un i altre club, s’han desplegat 400 agents de la Guàrdia Urbana i 1.500 Mossos d’Esquadra.