Vitor Roque Athletico Paranaense
Foto: @AthleticoPR

El Barça ha vist reduït el límit salarial. De 649 milions d’euros als 270 que tindrà fins que finalitzi la finestra de fitxatges d’hivern, o sigui, fins al febrer del 2024. La primera conseqüència negativa per al club és que la inscripció de Vitor Roque al gener es complica, i molt. De fet, el president, Joan Laporta, ha dit que considera que inscriure Vitor Roque al gener és “impossible” en les condicions actuals.

Les possibilitats que tindria el Barça per inscriure Vitor Roque al gener

El Barça podria tenir alguna possibilitat, tot i que complicada, d’inscriure el futbolista brasiler a la Lliga. Caldria la venda d’un jugador important, que reportés un ingrés generós al club, però no és la intenció. Una altra possibilitat seria tenir ingressos per patrocini o vendes d’actius que generin més marge per al límit salarial. Podria existir una tercera via. El club vol renovar Frenkie de Jong. Si al final l’holandès acorda una ampliació de contracte i es difereixi el seu sou, el més alt de la plantilla, això podria generar més “fair-play”.

El Barça va anunciar el fitxatge de Vitor Roque aquest mes de juliol. L’acord amb el club del davanter, l’Athlético Paranaense, era que es quedava a l’equip brasiler fins al juny del 2024. Després, i com que el club blaugrana no ha pogut fitxar cap davanter aquest estiu —de fet, ha marxat cedit Ansu Fati i Abde això ha fet que s’obrís la possibilitat que Roque pugués arribar el gener del 2024. Una possibilitat, que per ara, sembla molt i molt complicada.