bojan lamine yamal
Foto: FC Barcelona

Bojan Krkic és una nova figura clau en l’organigrama tècnic de l’àrea de futbol del Barça. L’exfutbolista té com a missió acompanyar i assessorar els joves talents de La Masia, d’acord amb la seva experiència al club. Bojan Krkic és una espècie de pare futbolístic de totes les noves generacions al Barça, i la seva figura serà clau en futbolistes com Lamine Yamal. Precisament, Bojan ha enviat un consell vital a la nova perla de La Masia, en una entrevista al ‘Tu diràs’, de RAC1: “És molt difícil compaginar la dinàmica del primer equip amb el curs escolar, però un dels objectius de Lamine Yamal aquest any ha de ser aprovar 4t d’ESO.”

Bojan ha presentat el seu documental ‘Bojan. Més enllà del somriure’, un repàs a tota la seva trajectòria des que va debutar al FC Barcelona amb només 17 anys fins a la seva retirada. Lluny de ser una revisió dels seus èxits esportius, el documental fa un relat realista i cru dels problemes d’ansietat i salut mental per no saber gestionar la fama que van dur a Bojan a veure trastocada la seva vida normal i familiar.

Bojan demana paciència a Lamine Yamal i als joves del Barça

Bojan Krkic ha demanat a Lamine Yamal i a tots els joves que despunten al Barça que toquin de peus a terra. De fet, el coordinador de l’Àrea de Futbol culer ha ressaltat la importància de passar per totes les fases del futbol formatiu del Barça: “A vegades sembla que no sigui important jugar al Cadet o el Juvenil. Sembla que tot el que no sigui arribar al Barça B no val.”