@FCBarcelona

Bojan Krkic ha anunciat la seva retirada dels terrenys de joc. El jugador català era una de les grans promeses del Barça a la temporada 2007/2008. A la temporada 2010/2011, Bojan es va trencar el lligament creuat del genoll esquerre i des d’aquell moment no va recuperar el nivell. A la temporada 2011/2012 va sortir del Barça direcció Roma i des d’aquell moment va començar una aventura per diversos equips durant els següents anys.

De la Roma va anar al Milà, d’allà cap a Amsterdam per jugar a l’Ajax. Després va anar a la Premier per jugar a l’Stoke City, seguidament a la Bundeslliga per jugar al Mainz. L’any 2017 va tornar a la Lliga per jugar a l’Alabès i, després, a l’Stoke. L’any 2019 va deixar Europa per viatjar a l’MLS per jugar al Mont-real i d’allà al seu últim equip que ha sigut el Vissel Kobe.

El debut en partit oficial

Bojan Krikic va debutar en partit oficial del Barça a la jornada 3 de la temporada 2007/2008 contra l’Osasuna. Va entrar al minut 78 per Giovanni dos Santos i es va convertir en aquell moment en el tercer jugador més jove en debutar amb el Barça amb 17 anys i 19 dies.

A la següent jornada, va debutar al Camp Nou contra el Sevilla quan va entrar al minut 87 en substitució de Leo Messi.

Primer partit a la Champions

El debut de Bojan Krikic en competició europea es va produir el 19 de setembre del 2007 a la primera jornada de la Champions contra Olympique de Lió. Al minut 88, Bojan va entrar en substitució de Leo Messi.

El primer gol a la Lliga

El 21 d’octubre del 2007 Bojan va aconseguir el seu primer amb el Barça. Va ficar l’únic gol del conjunt blaugrana aquell dia contra el Vila-real. En aquell moment es va convertir en el jugador més jove de la història del Barça en marcar un gol amb 17 anys i 51 dies.

Gol al Camp Nou

El seu segon gol a la Lliga va arribar a casa. Bojan s’estrenava al Camp Nou. Al minut 65 va rebre una passada de Henry i amb la dreta va superar el porter del Recreativo de Huelva.

El primer gol a la Champions dona la victòria al Barça

La seva estrena a la màxima competició Europea va arribar a l’anada dels quarts de final de la temporada 2007/2008 contra el FC Schalke 04. Al minut 11, Bojan, amb la dreta, va superar un jove Manuel Neuer per fer l’únic gol del partit.

Signa el contracte amb el primer equip

El 28 d’agost del 2008, Bojan va fer els 18 anys i aquell mateix dia va signar el seu primer contracte com a jugador del primer equip del Barça. La duració era de 5 anys i amb una clàusula de 80 milions d’euros.

La Copa del Rei, el seu primer títol

A la temporada 2008/2009, Bojan va aconseguir el seu primer títol amb el Barça. Va ser la Copa del Rei contra l’Athletic Club de Bilbao. Durant la competició va ser cinc gols i una assistència. Un d’aquests gols va ser a la final contra el conjunt basc, que va acabar 4-1 favorable al Barça.

El triplet i sextet

Bojan va formar part d’aquell equip de llegenda que va comandar Pep Guardiola i que l’any 2009 va aconseguir guanyar tots els títols. El jugador català, juntament amb la resta de l’equip, va entrar a la història sent el primer equip que va guanyar els sis títols.

Debut amb Espanya

Va rebutjar anar a l’Eurocopa del 2008 per motius personals. Va haver-hi molts rumors que ell mateix va desmentir sobre que preferia jugar amb Sèrbia. Finalment, va acabar debutant amb Espanya en un únic partit. Va ser durant la fase de classificació per al Mundial 2010, al Carlos Belmonte contra Armènia, al minut 65, Bojan va entrar en substitució de Santi Cazorla.

Primer espanyol que marca a les quatre grans Lligues europees

Bojan Krkic és el primer jugador espanyol que ha aconseguit marcar a les quatres grans Lligues europees. A la Lliga va aconseguir 26 gols, a la Serie A va anotar 10 gols, a la Premier League n’hi ha va marcar 14 i a la Bundesliga només un que va ser contra el Bayern de Munich per aconseguir aquest rècord.