El CN Barcelona avança cap al futur amb unes instal·lacions noves que milloraran les actuals. El club cenebista ha presentat la remodelació que el convertirà en un dels més ben equipats. Els canvis van començar el 22 de maig del 2015, amb la presentació dels projectes, però no és fins a aquest 2021 quan les obres han començat.

Els canvis més importants del CN Barcelona

Les obres de remodelació del CN Barcelona inclourà molts canvis i aquestes són les principals obres que es faran.

Recuperació de la piscina de l’Escullera

La piscina de l’Escullera es va fer l’any 1922 i s’hi va posar sostre dos anys després. D’aquesta manera es va convertir en la primera piscina del món que escalfava l’aigua de la mar i la primera piscina d’Espanya coberta. La instal·lació va quedar en desús el 2004 després que es construís la Nova Escullera per als Mundials de Natació de Barcelona del 2003. La piscina nova la podran fer servir, entre d’altres, les seccions esportives de salts.

Vestidors nous

A principi de l’any 2017 es van iniciar les obres dels vestidors nous, la primera fase de les obres. Aquests vestuaris estaran dotats d’armariets nous, dutxes i banquetes i podran albergar més de 1.200 persones.

Construcció de piscines exteriors

Es construirà una piscina a l’aire lliure de 33 metres de llarg per 25 d’ample. Es podrà fer sevir els 365 dies de l’any perquè serà climatitzada gràcies a unes plaques solars instal·lades a les teulades dels diferents
edificis. Conviurà amb una piscina petita de joc per als infants de 15 metres de llarg per 10 d’ample i d’1,2 m de profunditat.

Rehabilitació de la piscina exterior i de la Nova Escullera

La inversió permetrà renovar la piscina Nova de l’Escullera executant les obres pertinents per millorar-ne la qualitat d’ús. La piscina salada també es rehabilitarà.

Racionalització dels espais exteriors del CN Barcelona

La construcció de les piscines i el nou projecte de l’edifici de Ponent originaran una reorganització de tot l’espai de platja. A la part posterior es reservarà un espai polivalent de platja per a la pràctica de diferents
esports
que substituirà la pista actual de futbol platja.

Espai Green Track

El CN Barcelona farà un nou espai a la zona més antiga del club juntament amb Green Track. La institució crearà dos restaurants: un a peu de platja amb una gran terrassa que arribarà fins a la platja, on hi haurà una piscina descoberta d’estiu; i un altre a les últimes plantes de l’edifici de Ponent, amb una terrassa amb vistes sobre la ciutat de 360 °. A les plantes del mig s’hi instal·larà un espai de benestar.

Instal·lació de plaques solars

Un dels grans objectius del projecte de futur del CN Barcelona és construir un club més eficient que contribueixi al medi ambient. Per aquest motiu, s’instal·laran plaques fotovoltaiques per produir electricitat, fet que pot suposar entre un 25 i un 30 % d’estalvi.