El Camp Nou tornarà a acollir un Barça-Madrid amb el 100% de l’aforament. Milers d’aficionats viuran el clàssic a l’estadi el diumenge 24 d’octubre a les 16.15 h i betevé oferirà una programació especial per prendre el pols de la ciutat en aquest esdeveniment. A partir de les 15h podràs veure en directe a la TDT, Movistar+, al web i l’app de betevé com es prepara Barcelona per l’inici del clàssic. La informació d’última hora sobre el Barça – Madrid des del Camp Nou, la mobilitat als voltants de l’estadi i el dispositiu de seguretat.

La roda de premsa de Koeman, en directe

El primer programa especial serà aquest dissabte al migdia. A les 13 h el tècnic del Barça, Ronald Koeman, té previst fer la roda de premsa prèvia al partit. betevé hi connectarà en directe i la compareixença de l’entrenador blaugrana es podrà seguir en directe tant per TDT com per “streaming”.

La millor prèvia del clàssic, diumenge a betevé

La prèvia del clàssic començarà ​a les 15 h, una hora i quart abans de l’inici el partit. Els periodistes Jordi Montalbo i Sergi Cebrián conduiran l’especial que comptarà amb imatges en directe de diferents punts dels voltants del Camp Nou i altres punts de la ciutat per explicar l’ambient previ del Barça-Madrid a Barcelona. Escoltarem protagonistes, aficionats, opinions d’experts i tota l’última hora relativa al clàssic. Les alineacions, els jugadors que poden ser clau en el duel entre els dos conjunts i tota la informació prèvia al Barça-Madrid.

El resum del clàssic a betevé

Les millors imatges del clàssic es podran veure diumenge durant el el btvesports del btvnotícies vespre. El resum amb les millors jugades o gols, les reaccions de jugadors del Barça, del Madrid, l’ànalisi del clàssic… Serà una cita ineludible a partir de les 20 h de diumenge.