CN Barcelona. rivals ronda premliminar
@LENChampionsLeague

El CN Barcelona ha quedat eliminat de l’Eurocup i no podrà disputar els quarts de final d’aquesta competició. El Vouliagmeni ha guanyat el partit de tornada per un clar 10 a 6 i seran els grecs els que juguin la ronda següent d’aquesta competició. El partit d’anada dels vuitens de final ja havia acabat amb victòria del Vouliagmeni (13-17) i semblava molt difícil que els cenebistes poguessin capgirar l’eliminatòria.

Segon i tercer quarts, decisius

Tot i que el CN Barcelona ha començat relativament bé l’enfrontament (ha empatat a dos gols), en el segon quart els grec han començat a manar gràcies a la bona defensa i els barcelonins han arribat al descans amb un desavantatge de dos gols (5-3).

El tercer quart ha estat decisiu perquè el Vouliagmeni ha aconseguit despenjar-se encara més al marcador amb un nou parcial de 3 a 1 que deixava el 8 a 4. La reacció era impossible. De totes maneres, el CNB ha intentat reduir distàncies a mitges perquè el quart ha acabat amb empat a dos, que deixava el definitiu 10 a 6 i feia que els barcelonins caiguessin eliminats.