Ofrena floral

Diversos han estat els clubs de la ciutat que han fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova per la Diada. Entitats com el Barça, l’Espanyol, l’Europa, el Sant Andreu, el Júpiter o el Martinenc han estat alguns dels clubs que hi han estat presents.

Un bon grapat de clubs

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha encapçalat la delegació del club blaugrana. A més, també hi hem pogut veure la presència d’alguns jugadors. Per exemple, Àlexia Putellas del primer equip femení i Oriol Romeu del primer equip masculí. També han estat presents el tècnic del Barça de bàsquet, Roger Grimau, i el jugador de la secció, Àlex Abrines.

L’Espanyol també s’ha apropat fins al monument de Rafael Casanova. Al capdavant de la comitiva blanc-i-blau el seu director general, Mao Ye. També hi hem vist el director esportiu, Fran Garagarza, i un parell de jugador del primer equip, Pere Milla i Sergi Gómez. A més, de diverses jugadores i jugadors del conjunt de l’Espanyol.

El Club Esportiu Europa també ha estat present en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Jugadors dels diferents equips del club gracienc han apropat l’escut de l’entitat fins als peus del monument.

El Sant Andreu tampoc no ha volgut faltar a la cita i per la Diada una representació del club s’ha apropat al monument de Rafael Casanova. Ha encapçalat la delegació el president del club, Manuel Camino, i també hi ha estat present l’entrenador del primer equip, Xavi Molist, i els cinc capitans, a més, de diversos jugadors del futbol base i aficionats.


El CE Júpiter ha estat el més matiner en fer la seva ofrena floral en motiu de la Diada. El club gris-i-grana, fidel als seus valors catalanistes i a la seva història de transcendir més enllà de l’esport, ha estat representat pel president Joan Rion i Juanjo García, entre d’altres.

El Martinenc també ha anat a fer l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. El president del club del Guinardó, David Alonso, el vicepresident, Javi Caballero, i un grapat d’esportistes de l’entitat han estat presents en l’ofrena.

La Federació Catalana de Futbol també hi ha participat, la delegació l’ha encapçalat el president Joan Soteras.

I tampoc no ha volgut faltar a la tradicional ofrena la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. El seu president Gerard Esteva i diversos presidents d’algunes federacions han fet l’ofrena al monument de Rafael Casanova.