L'Espanyol visita el camp del Celta
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha empatat a 1 al camp del Celta. Ha estat un empat frustrant per als blanc-i-blaus, ja que els gallecs han aconseguit el gol en el minut 94. El punt deixa l’Espanyol divuitè a la classificació.

Domini gallec a la primera part

El Celta ha estat amo i senyor dels primers minuts. Els gallecs han tingut el control i el domini de la pilota i s’han apropat a la porteria de Diego López amb perill. De fet, Santi Mina i Rafinha haurien pogut marcar, però l’Espanyol ha pogut evitar el gol. Després, amb el pas dels minuts, els blanc-i-blaus han tingut una mica més la pilota. Això sí, els ha faltat profunditat i ser més incisius.

El Celta empata a l’últim segon

La segona part ha començat de la millor manera possible, ja que en el minut 48 Pedrosa, després d’una assistència de Calleri, ha marcat el 0 a 1. Amb del marcador a favor, l’Espanyol s’ha fet amb el control i Pedrosa ha estat a punt de marcar el segon. Al Celta li ha costat reaccionar, però amb paciència ho ha aconseguit i ha posat setge a la porteria blanc-i-blava. Els de Gallego s’han defensat amb ordre i, fins i tot al contraatac, Pipa hauria pogut sentenciar amb el 0 a 2, però Rubén ha rebutjat el xut del periquito. I en el minut 94 ha arribat el gol del Celta. Santi Mina de cap ha signat l’1 a 1 definitiu.