Cap de setmana agredolç per al CE Mediterrani, que ha vist com l’equip femení s’emportava la victòria mentre que el masculí era derrotat per l’Atlètic-Barceloneta. Bones sensacions per a les noies, que han superat l’Escuela Waterpolo Zaragoza per 18 a 3, però dura derrota, encara que esperada, de l’equip masculí enfront l’Atlètic-Barceloneta (3-17).

La cara: domini clar de les santsenques

Tot i que el conjunt aragonès ha estat l’encarregat d’encetar el marcador, les noies de Marian Díaz ho han remuntat fàcilment i s’han posat per davant amb molta facilitat. Al segon període les visitants han intentat escurçar distàncies, però no ha estat suficient perquè el Mediterrani ha seguit amb la mateixa consistència, fet que els ha permès obtenir un avantatge clar en el marcador, 9 a 3.

L’avantatge encara s’ha fet més evident en el tercer i quart períodes, ja que les santsenques han tingut un domini total del partit. Les visitants no han pogut marcat cap altre gol més. Així doncs, l’equip barceloní s’ha emportat la tercera victòria de la temporada per 18 a 3.

La creu: un Mediterrani tocat i enfonsat

El líder de la divisió d’honor masculina s’ha imposat amb facilitat a un Mediterrani al qual li ha costat arribar a porteria. Només començar, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit avançar-se per 0 a 4. En el transcurs del partit, la dinàmica del joc ha estat favorable per a l’equip visitant, que s’ha mantingut per davant durant tot l’enfrontament.

Tot i que els nois de Jahzeel Martínez han intentat evitar una derrota massa escandalosa, no ha estat possible perquè el conjunt mariner s’ha mostrat clarament superior. L’equip local no ha pogut escurçar distàncies i el resultat final ha estat 3 a 17. Aquesta és la primera derrota del Mediterrani davant un líder que ha sumat quatre victòries en quatre partits.