El CE Europa ha aconseguit un triomf molt important contra el Formentera al Nou Sardenya en el primer partit de la temporada 2023-2024 del grup tres de la Segona RFEF. El conjunt escapulat ha guanyat per 2 a 1 després de remuntar el gol inicial dels illencs. Els gols de Cano i d’Àlex Pla han permès el triomf dels graciencs.

El Formentera s’avança

El partit ha començat amb poc ritme i amb els dos equips temptejant-se per mirar d’imposar el seu estil de joc. L’Europa, amb el control de pilota, i el Formentera, tancat a darrere. Els escapulats han avisat amb un bon xut d’Àlex Pla que ha aturat Johan Guzmán al minut 19. Sis minuts després ha arribat la galleda d’aigua freda perquè en un contraatac Ibán Ribeiro ha fet un xut fort i col·locat des del vèrtex esquerre al pal contrari que ha significat el 0 a 1.

Ocasions clares i gol “in extremis” de Cano

L’Europa ha posat una marxa més, obligat per les circumstàncies, i ha començat a crear perill a la porteria del Formentera. Dos xuts, d’Adri Gené, que ha refusat el porter visitant, i d’Àlex Pla després d’un servei de falta, han donat pas a dues ocasions claríssimes del conjunt gracienc després de dues jugades després de dos serveis de córner. Noel, primer i Servetti, després, no han estat capaços de marcar a porteria buida perquè dos defenses se’ls han posat davant. Semblava increïble que l’Europa no hagi pogut marcar als primers 45 minuts. Afortunadament per als d’Ignasi Senabre, Àlex Cano ha aconseguit l’1 a 1 amb una rematada de cap després d’un nou servei de córner. Al descans, doncs, s’ha arribat amb l’empat al marcador.

Control, ocasions i gol de la victòria

L’Europa ha sortit amb ganes de sentenciar i ha posat contra les cordes un altre cop el conjunt balear. De fet, les ocasions més clares han estat per als graciencs, que no han acabat de sentenciar. La més clara ha estat un mà a mà de Servetti amb el porter Johan Guzmán, que ha estat molt encertat després d’una primera meitat amb algunes errades.

En un altre servei de córner, l’Europa ha aconseguit, quan faltaven cinc minuts per al final, el gol de la victòria. Àlex Pla ha aconseguit el 2 a 1 i el primer triomf de l’Europa a la Segona RFEF.