Europa i martinenc han empatat a 1 al Nou Sardenya. Els escapulats han dominat la primera meitat i s’han pogut avançar amb una doble ocasió d’Alfons Serra i Prats, que no ha acabat al fons de la xarxa per poc. Els diables vermells han intentat estirar-se però just abans del descans, els graciencs han inaugurat el marcador amb una jugada assajada. Una falta lateral que Cano ha enviat al segon pal perquè Oumar, tot sol, fes l’1 a 0.

El Martinenc no s’ha enfonsat i ha tornat la igualada amb una diana espectacular d’Adri Felius. De fet, els vermells han estat els dominadors del joc durant els primers 20 minuts de la represa. Amb l’1-1 Tots dos equips ho han intentat fins al final, especialment els locals, que han gaudit d’un remat de cap d’Alfons Serra que Adri Buetas ha pogut refusar. Al final, repartiment de punts entre dos conjunts que arrenquen la temporada amb bones sensacions malgrat el cansament habitual de l’estiu.