Catalunya va sortir amb un 3-4-3 que posava de manifest la voluntat ofensiva dels de Gerard López, però Cap Verd va sorprendre amb un gol matiner de Djaning al minut 10. El 0 a 1 va esperonar els catalans, que van demostrar la superioritat futbolística davant els africans. Amb Busquets ordenant el joc, el mig del camp va funcionar molt bé perquè els davanters definissin les jugades. La parella Sergio García i Bojan Krkic van ser capaços de donar la volta al marcador. El del Bon Pastor va ser l'autor dels dos primers gols catalans, el segon, a passada del de Linyola. En el 3 a 1 van intercanviar els papers i l'autor del gol va ser Bojan. El millor gol de la nit, però, va ser aquest xut des del mig camp de Sergio García que no va pujar al marcador perquè l'àrbitre el va anul·lar. A la represa, i amb molts canvis en tots dos conjunts, la fluïdesa i la intensitat en el joc van baixar, però encara va haver-hi temps per al 4 a 1 definitiu, que va fer Oriol Riera al minut 64.

Catalunya: Casilla (Codina, min 46), Marc Bartra (Montoya, min 46), Piqué (Capdevila, min 46), Valiente (Oriol Rosell, min 67), Sergio Busquets (Víctor Álvarez, min 46), Víctor Sánchez (David López, min 46), Cesc (Sergi Roberto, min 46), Bojan (Aleix Vidal, min 46), Piti (Xumetra, min 46), Sergio García (Oriol Riera, min 46) i Jordi Alba (Tello, min 46).

Cap Verd: Fock (Vozinha, min 46), Pek’s, Varela, Kay, Tax, Tony, Marco Soares (Mailó, min 77), Platini (Brito, min 57), Calú, Garry (Duba, min 69) i Djaniny.

Gols: 0-1 (Djaniny, min 10); 1-1 (Sergio García, min 16); 2-1 (Sergio García, min 18); 3-1 (Bojan, min 19); 4-1 (Oriol Riera, min 63).