El nivell del Barça és tan alt i les jugadores són tan bones que la notícia no és que el Barça golegi un equip com l’Alabès, que acaba de pujar a Primera, sinó que ha rebut el primer gol a la Lliga després de cinc partits. Un gol que ha avançat el conjunt basc, però que ha estat l’anècdota d’una nova golejada, gaire´be humiliant. Amb aquest ja són cinc triomfs en cinc partits, amb 35 gols a favor i només un en contra.

L’Alabès s’avança durant 11 minuts

El Barça ha començat dominant, com sempre, i amb oportunitats com per desfer l’empat inicial, però la sorpresa ha arribat al minut 17 quan Jordan Clarke ha fet el 0 a 1 a l’Estadi Johan Cruyff. L’alegria de les basques ha durat 11 minuts, quan Bruna Matamala ha fet l’empat. I en el 37, després d’un xut de Martens, Matarín ha desviat de cap, però l’efecte de la pilota ha fet que s’introduís a la porteria. Poc abans del descans, Crnogorcevic ha fet el 3 a 1 que gairebé sentenciava l’enfrontament. Les jugadores de Jonatan Giráldez han tingut opcions per ampliar el marcador amb tres xuts als pals.

La sentència, a la segona meitat

Les jugadores blaugrana han volgut sentenciar aviat i en només set minuts el Barça ha deixat el matx sense cap mena d’emoció, tal com s’esperava. Els gols de Mariona, Hansen i Melani han permès un moment de relaxació de les barcelonistes amb el 6 a 1 davant un Alabès superat.

Un gol especial per a Melani Serrano

La celebració de Melani Serrano ha estat especial després d’haver anunciat que la seva parella està embarassada. Melani ho ha celebrat posant-se la pilota per sota la samarreta. Claudia Pina ha marcat el 7 a 1 en el minut 75 i Jana Fernández ha fet el 8 a 1. El vuitè ha estat el primer gol de Jana com a jugadora del primer equip. Oshoala ha fet el 9 a 1 definitiu. La nigeriana ha marcat en els últims quatre partits de Lliga i ja suma set gols.