El Velòdrom Municipal d’Horta s’ha convertit des d’aquest divendres i fins diumenge en l’epicentre del ciclisme en pista. Aquest divendres 11 de setembre s’ha disputat el Campionat de Catalunya Infantil i Màster de pista. El cap de setmana, Barcelona serà la seu de dues jornades marcades en vermell al calendari català, amb la celebració del 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-VII Memorial Miquel Poblet. Tot i això, la pandèmia del coronavirus ha disminuït l’afluència de participants.

Primera jornada completada

Aquest divendres s’ha completat la primera jornada amb el Campionat de Catalunya Infantil i Màster de pista. En el cas dels màsters, s’ho han jugat tot a les proves d’eliminació, escratx (8 km) i puntuació, amb 60 voltes i 6 esprints. En canvi, els infantils disputaran escratx (5 km), puntuació (30 voltes i 3 esprints) i longest lap. Finalment, els alevins han participat en les proves d’eliminació, escratx (3 km) i longest lap. Els organitzadors han remarcat que les circumstàncies derivades de la crisi de la Covid-19 ha reduït la participació.

Una cita única

Al llarg del cap de setmana es disputarà el 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-VII Memorial Miquel Poblet, una cita organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. És un esdeveniment marcat al calendari, ja que és la única cita de categoria internacional d’aquesta especialitat olímpica a l’estat espanyol, puntuable en categoria UCI CL2.