Gerard Piqué Kings League

El president de la Kings League, Gerard Piqué, està treballant perquè les finals de la Kings League es disputin al Camp Nou. Aquesta seria la seu triada per l’exjugador del FC Barcelona i la seva primera opció. Unes finals que, segons va confirmar el mateix Piqué, es disputaran el cap de setmana del 25 i 26 de març. Unes dates en què no hi haurà Lliga, ja que hi ha aturada per partits internacionals de seleccions. Si finalment no es poguessin disputar a l’estadi blaugrana, la segona opció seria el Palau Sant Jordi.

La Kings League pot aterrar al Camp Nou

Dilluns en el programa de Twitch de l”After Kings’, Gerard Piqué va explicar que aquest dimarts tenia una reunió molt important per veure on es jugaran les finals de la Kings League.

Piqué també va comentar a l’exjugador del Barça, Kun Agüero, que es reservés aquell cap de setmana, ja que l’espai escollit li serà familiar. En l'”streaming”, el president de la Kings League va comentar que “demà (dimarts) puc tenir la confirmació, perquè parlo amb la persona, la persona que et diu, sí“.

El president de la Kings League està buscant un escenari amb força capacitat de públic per jugar les finals de la competició. Els vuit millors equips de la Lliga jugaran un play-off per decidir el campió d’aquesta primera edició de la Kings League.