Primera catalana

La Federació Catalana de Futbol ha publicat el calendari de la segona fase de la Tercera Divisió de futbol. La competició no fa descans i comença el cap de setmana del 10 i 11 d’abril i acabarà el 13 de juny.

L’Europa debuta com a líder

El CE Europa s’ha classificat per a la fase d’ascens directe i començarà com a líder amb quatre punts més que el Cerdanyola i el Vilafranca. Un coixí que el col·loca com a un dels equips favorits per pujar de categoria. Els homes entrenats per David Vilajoana debuten aquest diumenge, 11 d’abril, contra l’EC Granollers, al Nou Sardenya.

Jornada 1CE Europa – EC Granollers
Jornada 2Girona B FC – CE Europa
Jornada 3CE Europa – FC Cerdanyola
Jornada 4EC Granollers – CE Europa
Jornada 5CE Europa – Girona B FC
Jornada 6FC Cerdanyola – CE Europa

El Sant Andreu, el camí més llarg

Els andreuencs es van quedar a les portes de la primera fase, però tenen una nova oportunitat de pujar de categoria i començen colíders amb el San Cristóbal. El homes entrenats per Cristian García debuten a Els Canyars enfrontant-se a la UE Castelldefels.

Jornada 1UE Castelldefels – UE Sant Andreu
Jornada 2UE Sant Andreu – CE Manresa
Jornada 3CP San Cristóbal – UE Sant Andreu
Jornada 4UE Sant Andreu – UE Castelldefels
Jornada 5CE Manresa – UE Sant Andreu
Jornada 6UE Sant Andreu – CP San Cristóbal

Sants, Horta i Monta busquen la permanència

La UE Sants, la UA Horta i el Muntanyesa lluiten en el grup per a la permanència i debuten contra l’Igualada, el Santfeliuenc i el Peralada, respectivament. De tots tres, només el Sants comença la fase en una posició de salvació, l’Horta ha de remuntar quatre punts i el Muntanyesa tindrà la difícil tasca de remuntar 10 punts, ja que comença com a cuer.