El Barça ha golejat l’Alabès a l’Estadi Johan Cruyff per 8 a 0 en el retorn de la jugadora Bruna Vilamala després de lesionar-se l’octubre del 2021 al lligament encreuat anterior del genoll. La jove jugadora blaugrana ja està totalment recuperada de la mateixa lesió que va patir fa uns mesos la capitana Alexia Putellas.

Domini 100 % blaugrana

Tot i que el Barça ha jugat amb moltes jugadores poc habituals, les blaugrana han dominat a plaer contra un Alabès que amb prou feines les ha vist venir. Clàudia Pina ha obert la llauna en el minut 7 després d’una jugada individual dins l’àrea i Oshoala ha rematat de cap del segon en el minut 12 després d’una centrada de Rolfo. Les dones entrenades per Jonathan Giráldez ha gaudit de moltes ocasions clares, però no ha estat fins al minut 24 que Rolfo ha fet el tercer en un xut des de dins de l’àrea. El quart ha arribat en el minut 35 després d’un penal que Claudia Pina ha convertit. El cinquè ha arribat a les acaballes de la primera part amb un xut potent de fora l’àrea de Mapi León que ha foradat la porteria rival. A més a més, avui la central aragonesa feia 200 partits amb la samarreta del Barça.

Bruna Vilamala torna a jugar

La segona part ha començat igual que la primera, amb un Barça dominador i creant ocasions de gol fins que ha arribat el sisè de Paralluelo, un gol fantasma que l’àrbitre ha fet sumar al marcador. En el minut 70 ha arribat el moment més esperat del partit. Bruna Vilamala ha entrat al camp després de més d’un any de baixa per una lesió als lligaments i ha rebut una ovació del Johan Cruyff. En el minut 84 ha arribat el setè gol del Barça després d’una jugada individual de Crnogorvevic. El vuitè i definitiu ha estat un xut creuat de Geyse que ha segellat el 8 a 0.