El Martinenc ha perdut contra el Santfeliuenc per 80 a 87 en la jornada 8 de la Lliga EBA ‘C2’ masculina. Els del Guinardó s’han vist superats per un Santfeliuenc molt superior i més encertat en els tirs de tres. Amb aquest resultat, el Martinenc perdria el tercer lloc a la classificació i el Santfeliuenc continuaria líder.

Qualitat individual que fa diferències

Al començament del partit, el Martinenc ha sortit molt agressiu, robant pilotes però fallant tirs precipitats. Els del Guinardó han aguantat molt bé la defensa en el primer quart i han deixat el marcador 23 a 24. Però com ha confessat l’entrenador del Martinenc, Hugo González, “l’equip rival té millor qualitat tècnica que nosaltres” i els santfeliuencs ho han aprofitat amb molts tirs de tres encistellats. L’avantatge ha continuat i han marxat al descans 41 a 49.

Un final sense remei

La pausa no ha ajudat els jugadors del Martinenc. Han perdut moltes possessions seguides i han aconseguit un parcial negatiu (2-10). El Sant Feliu ha vist les carències dels locals. Han començat a defensar amb més intensitat i han obtingut la distància gran del partit, de 15 punts. Tot semblava fet quan el base santfeliuenc, Jeremy Martin, ha rebut una tècnica i el jugador del Guinardó, Marc García, amb un triple i dues esmaixades, ha aixecat el pavelló per canviar la dinàmica del tercer quart.

L’últim quart ha seguit molt igualat i els dos equips han fet un recital de tirs de tres. El Martinenc ha pogut retallar les distàncies i situar-se a sis punts, però l’habilitat del Santfeliuenc ha predominat per sobre de tot, amb un resultat final de 80 a 87 i líders una jornada més.

És un èxit, estem completant el millor inici del Martinenc a la Lliga EBA”