L’Europa juvenil només ha pogut treure un empat i un punt de la visita a Can Peixauet després d’empatar a 2 contra la Fundació Grama. El partit s’ha posat molt coll amunt per als escapulats, que perdien 2 a 0 al minut 32, però tot ha capgirat amb l’expulsió per vermella directa de Favret. L’Europa ha reaccionat i ha empatat amb gols als minuts 45 i 56, però no ha estat suficient.

Una primera meitat molt moguda

La Fundació Grama s’ha avançat ben aviat des del punt de penal. Gerard Campaña, al minut 5, els ha posat al davant en el marcador. L’Europa ha intentat reduir distàncies, però ha estat la Grama qui ha tornat a trobar el premi del gol a la mitja hora de partit. Marc Canteras, sol com un mussol, ha rematat un córner amb el cap per fer el 2 a 0. Tot seguit, els locals s’han quedat amb 10 per una vermella directa a Favret i els escapulats ho han aprofitat per fer el 2 a 1 mitjançant Plaza.

Un punt que no acontenta l’Europa

Julen, al minut 51, ha empatat per als graciencs després d’una jugada enrevessada dins l’àrea colomenca. Amb un jugador més, el conjunt escapulat ha tingut alguna ocasió com per desfer l’empat, però en algunes ocasió concreta la Grama ha pogut endur-se la victòria.

Dos equips de la part baixa

Amb aquest empat, el CE Europa ocupa l’últim lloc de la classificació, amb només cinc punts, però tot just la jornada passada va aconseguir el primer triomf de la temporada després de superar l’Ebro per 2 a 0. La Fundació Esportiva Grama té un punt més, sis, però encara no ha sumat cap victòria en tota la temporada, només ha aconseguit cinc empats.